Jelenlegi hely

Rólunk

Vállalkozásunk kezdete 7 évvel ezelőttre nyúlik vissza, amikor óriási munka kedvel, ambiciózusan HTML nyelven íródott weboldalakkal kezdtük el működésünket.

Az elmúlt évek során, megannyi projekt alatt rengeteg szakmai tapasztalatot szereztünk, és számos ügyféllel dolgoztunk együtt.

Ahogy az igény megkövetelte, minden weboldalnak kellett egy adminisztrációs felületet létrehozni, melyre belépve az Ügyfél saját maga is tudta szerkeszteni az általunk készített weboldalt. Világos volt számunkra, hogy tartalomkezelő rendszert kell alkalmazni a hatékonyság érdekében.

Ezeket az un. CMS rendszereket elkezdtük elemezni és közel egy évnyi tesztelés után választottuk a jelenleg is alkalmazott weboldal rendszert.

Ahogy teltek az évek, folyamatosan fejlődtünk és rengeteg megbízásunk lett. Megrendelőink között vannak egyszemélyes vállalkozások, de akár milliárdos forgalommal rendelkező nagyvállalatok is.

A mottónk az évek során sem változott:
„A honlapkészítés Új Világa”

Ezzel a mottóval egy olyan weboldal készítési szolgáltatásra törekszünk, melyet csak kevesen kínálnak kis hazánkban: működési garancia, non-stop ügyfélszolgálat az év 365 napján, ingyenes tartalomfeltöltés...és még sorolhatnánk.

Vörös László
cégvezető